HVORFOR SKAL JEG MELDE MIG TIL KURSET I PRAKTISK PERSONDATABESKYTTELSE

Til alle jer der overvejer om I måske skal tilmelde jer kurset i Praktisk persondatabeskyttelse.

Jeg kender det fra mig selv, kurser jeg sætter på min "det vil jeg lige overveje liste", begivenheder jeg tilmelder mig, men måske ikke lige kan overskue, når det kommer til dagen, overvejelser omkring økonomien og så om det måske er muligt at få noget lige så godt/endnu bedre et andet sted til billigere penge eller ligefrem gratis.

KAN JEG FÅ DET GRATIS?

For at tage det sidste først. Jeg konkurrerer ikke med gratis. Nogle har lagt en masse information ud gratis, herunder brancheforeninger m.v., og det kan jeg kun anbefale jer, at gøre brug af, hvis det opfylder jeres behov. Man kan komme rigtig langt på den konto. Men det tager tid. Tid at google sig til, tid at dobbelttjekke, at det man har googlet sig til er det samme som andre siger (lidt kildekritik er altid godt). Så helt gratis er det vel ikke. Men hvis man har overflod af tid frem for penge, så er det altid vejen frem for en mindre selvstændig.

HVAD MED DE ANDRE DER UDBYDER DET?

Det er ingen hemmelighed, heller ikke for mig, at vi er mange der gerne vil fortælle om persondataret. Jeg synes det giver mening, at holde et kursus for jer, da jeg selv havde brugt tid på at sætte mig ind i reglerne til brug for min egen advokatforretning, at dele ud af den viden, som jeg alligevel var forpligtet til at søge. Og så ligger det lidt i min mission som advokat, at gøre mit allerbedste for at formidle jura på en let forståelig måde. Om min stil er din stil, det ved du bedst selv, og du får helt sikkert den bedste oplevelse ved at gå efter det, du intuitivt mærker er bedst for mig. Men jeg vil hvert fald gøre mit bedste for, at du både får viden, indhold og det heller ikke bliver helt kedeligt. Det kan det slet ikke. Vi har et brag af en nymåne dagen før, så den sætter ligesom tonen ;)

JEG TROR, JEG VENTER LIDT

Reglerne træder i kraft pr. 25. maj 2018, så det nemme for mig at sige ville være, at du har ikke råd til at vente. Frygt er ikke lige min kop the, så selvfølgelig kan du vente. Ingen fra Datatilsynet kommer efter dig lige nu. Men omvendt vil jeg sige, at med så stor bevågenhed de her ny persondataregler har haft, så vil der helt givet være forbrugere derude, der er meget opmærksomme, og bliver endnu mere kritiske med, hvem de vil handle med. Så for dig kan det blive et kvalitetsstempel, et konkurrence parameter og endnu en værdi du giver til dine kunder, at vise, at du har styr på reglerne. Til tiden.

JEG VIL GERNE MEN HAR IKKE TID LIGE NU

Den følelse kender jeg godt, den har jeg selv tit. Som mindre selvstændig er det en benhård prioritering, hvad man vil bruge sin tid på og hvornår. F.eks. valgte jeg ikke at svare min telefon, mens jeg skrev det her indlæg, da det ofte drejer sig om at få handlet på og afsluttet tingene, mens man sidder med dem.

Derfor har jeg valgt, du får en e-guide, og at selve online delen foregår i en Facebook gruppe. Så videoen fra den 16. ligger der og bliver liggende også selvom det her først er noget du ser på midt i juli, når der er stille i din forretning. Og Facebook gruppen er selvfølgelig til for at du kan stille dine spørgsmål, når du er klar til det. Også selvom det er midt i juli eller starten af oktober næste år. Jeg lover at blive ved med at svare.

Måske du har flere spørgsmål eller gode grunde til, hvorfor du ikke har meldt dig til. Så send dem til mig eller kommenter her nedenfor, så skal jeg nok svare. Min interesse er ikke at få så mange som muligt med på kurset, eller overtale dig til at købe noget, du ikke har lyst til eller ikke synes du har behov for. Min interesse er at få de helt rigtige mennesker med på kurset, så jeg kan hjælpe dem videre. Og de så måske kan hjælpe andre videre. Jura bør ikke være noget en eksklusiv lille skare har monopol på at vide noget om, jura skal være noget alle kan forstå og anvende til at styrke deres forretning med.

Tilmelding kan du foretage lige HER