FYLDER DU DIN VIRKSOMHED MED GOD ENERGI? 🌱

De fleste af os ved godt, hvor stor indflydelse vores omgivelser kan have på os. Hvis vi omgiver os med sure, negative mennesker kan vi ikke undgå at blive påvirket, ligesom smukke omgivelser fyldt med glade mennesker også påvirker os. Blot på hver sin måde.

Så hvilke mennesker omgiver du dig med, der hvor du sidder hver dag og driver din forretning? Er der masser af god energi, følelsen af at blive inspireret og masser af glæde? Eller er der en oplevelse af, at der er meget brok, meget sladder eller generelt bare negative mennesker omkring dig. Hvis det sidstnævnte er tilfældet er det måske værd at overveje, om det vil tjene dig og din virksomhed bedre, at finde et sted at være, hvor der er mere positivitet og overskud, så du giver dig selv og din virksomhed de bedst mulige betingelser for at trives.

Når man starter som selvstændig, iværksætter eller freelancer, er der ikke altid de store penge at gøre godt med i forhold til indretning af omgivelser eller valg af arbejdssted. Mange arbejder hjemmefra, og den bærbare kan sættes op hvor som helst. Men gør dig selv den tjeneste at se dig omkring. Er der lys nok og er lyset behageligt. Er der planter eller andet grønt at se på som giver en mere organisk følelse. Er der varmt, eller koldt nok. Og er der i det hele taget noget smukt at se på i form af billeder, en buket friske blomster eller lignende. 🌸

Måske er det ganske få penge der skal til for at gøre det indbydende og lækkert for dig at sætte dig foran computeren om morgenen. 💐

ROD 😣
Rod er ofte en af de ting der dræner os mest. Hvis vi hver dag arbejder i rod, kan det påvirke os negativt. Med rod mener jeg ikke den slags, der opstår som følge af, at man arbejder kreativt og energisk, men den type der er stagneret. Bunkerne man aldrig når igennem, mailboxen der ikke er til at finde rundt i, bogføringsbilagene man ikke kan overskue eller gamle møbler man ikke bruger længere. Ofte udskyder man oprydningen med henvisning til, at dagen skal bruges på effektivt arbejde, men måske ville du arbejde mere effektivt, hvis du fik ryddet op.

Uanset hvad, repræsenterer rodet en stagneret, død energi der gør det svært for god ny energi at komme ind i din virksomhed.

Og god ny energi er lig med flere penge, flere kunder og i det hele taget udvikling af din virksomhed.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP? 
Har du brug for hjælp til at få sat gang i oprydningen eller gode idéer til, hvordan du kan gøre dit kontor endnu rarere at være i, hvorfor du ikke får flere kunder, tjener flere penge eller ikke kan få den forretningspartner du går og søger, så kan jeg måske også hjælpe med andet end juraen.

Udover at være advokat er jeg også uddannet intuitiv feng shui konsulent, og har derfor mulighed for at rådgive virksomheder om hvordan de får deres indretning og deres mål til at stemme mere overens. Du er altid velkommen til at sende mig en mail på pernille @caplibra.dk og høre mere.