SKAL DU UNDERSKRIVE NYE AFTALER I MARTS? SÅ SKAL DU MÅSKE LÆSE DETTE FØRST

Der er mange fordele ved at have en juridisk rådgiver, der har spirituel indsigt. En af dem er helt konkret.

Den handler om at ca. 3 gange om året, har vi et energiskifte, som påvirker al vores kommunikation i ca. 3-5 uger. Også kendt som Merkur retrograd.

I de perioder er det bedst at smide deadlines og kontrol over højre skulder, ikke forcere noget og blot gå med flowet. Fordi intet er helt som det plejer og da slet ikke netop denne periode vi lige er gået ind i.

Faktisk er det aller bedst at vende tilbage til projekter, kunder og kontakter, du har haft noget med at gøre før. At genbruge eller reparere noget både direkte og indirekte. At vende blikket indad mod din virksomhed og dig selv og se, om der er noget der har brug for at blive justeret, ryddet op i , eller helt sluppet, f.eks. en produktlinje.

Facts har det med at glide ud mellem fingrene på os som våd sæbe, hvad der er sandhed, og hvad der er illusion/ønsketænkning eller frygt kan være svært at skelne imellem, og misforståelser og konflikter blusser også gerne op i de perioder. Perioden starter i dag og varer resten af marts, med lidt buffer i begge ender.

Behøver jeg at sige, at det derfor ikke er verdens bedste tidspunkt at underskrive nye kontrakter med investorer, samarbejdspartnere, medarbejdere eller købe hus, bil eller en ny computer for den sags skyld. Hvis du gør det, så gå ind til det med den holdning, at de nok skal genforhandles/repareres. Det er hvert fald min helt konkrete observation, at jeg i hver af disse perioder, har haft de samme kunder der kommer tilbage med spørgsmål, tilføjelser og ændringer til de kontrakter, vi indgik for år tilbage i - yes du gættede rigtig - sådan en Merkur retrograd periode. Indtil nogen af dem begyndte at lytte, når jeg sagde, de måske skulle sætte farten lidt ned, da der nok ville komme yderligere informationer på bordet.

Vi skal ikke gå rundt og være bange for energi. Men hvis alt dit IT går ned, programmer driller osv., er det måske et tegn om at sætte tempoet lidt ned for al den effektivitet. Og hvis det ikke kan vente, så skriv under alligevel, og erkend, der nok dukker information eller ændringer op, som vil skifte dit syn på det hele. At der måske er mere at lære for dig her, og hvis man ikke vil lytte (på sin mavefornemmelse) må man ofte føle. Tough love. Og netop i de her perioder er den man tror er mavefornemmelsen, men ofte er frygt eller ambition og ego, altså ikke altid den mest pålidelige at støtte sig op ad, hvis den fortæller en, at man har travlt..

Og helt ærligt, kan det meste ikke vente på, vi får undersøgt yderligere og genovervejet, og tænkt os om en ekstra gang. Er effektivitet altid værdiskabende?

Medmindre du selvfølgelig tror, der ikke er tid nok, at du går glip af noget og handler ud af frygt for “missing out”- men det er en hel anden snak, altså det med at lade sine beslutninger være mangels- og frygtstyret, den tager vi en anden gang…

Hvis du har lyst til at få din virksomhed til at arbejde mere med energien frem for mod den, er du velkommen til at kontakte mig for et mentoring forløb.