UDARBEJDER DU SÅ KUN KONTRAKTER, NÅR STJERNERNE STÅR RIGTIGT?

At sige højt ude i verden, at man både er advokat og beskæftiger sig med spiritualitet og ligger horoskoper, afføder helt naturligt virkelig mange spørgsmål og reaktioner. Kombinationen vækker alt lige fra lidt pinlig tavshed, akavethed, til nysgerrighed og stor skepsis.

Jeg kan sagtens forstå alle reaktionerne. Jeg har sådan set været gennem alle de samme følelser for ikke så lang tid siden. Jeg kan godt forstå fordommene, skepsisen, berøringsangsten og nysgerrigheden. Det hele er velkomment her.

Det er en vild kombination, og så vidt jeg ved, eksisterer der ikke så mange af os her i Danmark (endnu), hvert fald ikke som skilter med det. Ærligt, er det også lidt med rystende hænder, jeg skriver dette blogopslag, for det er stadig meget nyt at stå frem i verden som mig med denne her kombination. Det har taget lidt tilløb, fordi det har krævet, at jeg selv skulle forlige mig med kombinationen først, og ikke mindst gøre mig nogle erfaringer med, at den virker.

Dem der går forrest og gør noget nyt, de tager også tit slagene for de andre. Stiller sig derud, hvor man ikke er helt sikkert på at fundamentet holder. Og så kæmper man. Fordi man kan mærke, at det er rigtigt, fordi man ved, nogen er nødt til at gå forrest, måske i bund og grund bare fordi man kan lade være. Glæden bliver derfor også desto større, når man kan se det virke, og det giver kræfterne til at børste støvet af sig og rejse sig igen, når man møder muren. Hvilket jeg bestemt har gjort i år, da min forretning har været ramt af et uforklarligt dyk i omsætningen, og jeg derfor i mere end en forstand har været i overlevelsesmode. Måske jeg blot har skulle nulstilles i mere end en forstand.

Det pudsige er, at alle dem fra det spirituelle miljø altid har vidst, at jeg var advokat også. Det fremgår af min astrologi hjemmeside, og de profiler på de sociale medier, som jeg bruger til at blogge om spiritualitet og astrologi. Ikke at der ikke også kan være modstand på advokattitlen fra den side. Alle (fag)grupper er vist altid ret skeptiske og har ret mange fordomme om, dem der repræsenterer noget diamentralt modsat. Det har paradoksalt nok medført, at når jeg har været i meget spirituelle miljøer, kan jeg mærke jeg bliver hende advokaten, og omvendt i advokatverdenen kan jeg føle mig som hende den meget bløde spirituella. Lidt udfordrende, ikke helt at høre til noget sted, særligt når man kommer fra noget så trygt som advokatbranchen der på mange måder et lille samfund i samfundet.

Så nu hører jeg til som mig. Hos mig. Hende der er advokat og astrolog, bare på en ny måde.

Så hvad indebærer det? Skal man have lagt et horoskop, for at blive kunde hos mig, kunne mærke alle sine chakraer eller investere i 5 nye krystaller og modtage et crash course i feng shui, inden jeg kan rådgive om jura?

Langt fra. Mange af mine advokatkunder ved ikke engang, at jeg også kan lidt mere mellem himmel og jord. Ikke fordi jeg skjuler det, men fordi at det er blevet så integreret del af mig, at det bare følger med i alt hvad jeg laver. For mig har spiritualitet og min egen interesse for astrologi aldrig været noget, jeg har ønsket at stoppe ned i halsen på andre, eller haft behov for at overbevise folk om. Men min rådgivning har nok ændret sig. Juraen er i mange tilfælde blevet et bagkatalog af værktøjer, som skaber en indgangsvinkel til kunden, og som jeg anvender, lige så hands on som altid, når der er behov for det, mens astrologien har givet mig en langt større indsigt i mennesker og hvorfor de handler som de gør, så min rådgivning derfor også kan blive mere guidende, skræddersyet og langt mere holistisk end før.

Min oplevelse er, at kunderne er virkelig glade for det. De giver nærmest udtryk for, at de oplever større værdi af rådgivningen end før. Nogle (overraskende mange) vælger mig faktisk endda, fordi jeg netop har den profil og er spirituel advokat. Og til min egen store overraskelse, er segmentet langt fra kun kvindelige alternative behandlere osv., men i høj grad også helt almindelig (og mandlige )iværksættere der søger en anden type advokat og en ny type rådgivning.

Ingen af mine advokatkunder bliver tvangsindlagt til at høre om energierne lige nu eller at få lagt deres horoskop, men hvis de ønsker det som en del af rådgivningen, så kan jeg tilbyde det. Så de kan arbejde med det der sker lige nu frem for imod det.

For nogle af jer, der læser med, lyder det sikkert temmelig hokus pokus, men præcis lige så konkret jeg er i min advokatrådgivning, lige så konkret er jeg, når jeg rådgiver om og ud fra spiritualiteten.

Vi har alle sammen vores nicher og special kompetencer, og det her er så min. Efter at have bokset noget med den, fordi den hverken matchede min egen plan eller mit (gamle) selvbillede af hvem jeg er, og for den sags skyld mange af de gængse normer i samfundet, mærker jeg nu, den er faldet mere på plads. Og at der måske for første gang er plads til at være hele mig. Hvert fald den jeg er lige nu

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvad det præcis er, jeg kan, så kan du læse meget mere på www.caplibra.dk og hvis det er spiritualiteten du er blevet nysgerrig på så på www. astroswan.dk, ellers tak fordi du havde lyst til at læse med, helt hertil!

Kærlige hilsner Pernille

Foto af Josh Rangel