VED DU, HVOR SPLINTEN SIDDER?

Det kan måske umiddelbart synes som en lidt uigennemskuelig kombination det her med astrologi, jura og iværksætteri. Men som både advokat, med speciale i at rådgive iværksættere, og astrolog med speciale i at rådgive om folks potentiale og udviklingsmuligheder er sammenhængen meget tydelig. Begge dele handler for mig om empowerment. At styrke folk i dem de er og samtidig også give dem modet til at se de ting i øjnene i dem selv, i deres liv eller i deres forretning, som skygger for at opnå deres fulde potentiale.

Efter at have været selvstændig i snart 4 år, og efter at have arbejdet med iværksættere i omkring 8 år, er det virkelig tydeligt for mig, at den business du bygger, på alle måder afspejler alt det der bor i dig. Ikke kun alt det du er bevidst om, men også alt det ubevidste. Er du ikke så god til at sætte grænser, så vil du helt sikkert blive udfordret af det fra dine kunder. Går du til livet med mistro, vil du sikkert møde det i andre, har du svært ved at træffe beslutninger eller forpligte dig, vil det også blive spejlet. Og ikke mindst, så vil økonomien i din virksomhed i høj grad afspejle, hvilken værdi du selv synes du har eller ikke har.

Og hvis din business skal vokse og udvikle sig, så skal du også, hvilket betyder at du skal ud af din komfortzone. Ikke bare en gang men mange. Derfor er det så vigtigt, at du kender dig selv, arbejder med dig selv og ikke mindst har mod på at udvikle dig og vokse, ikke bare som CEO for din egen biks, men også som menneske. Og at du er i stand til at skabe tryghed nok indvendigt til at kunne rykke på trygheden i det ydre, da store skridt ellers kan blive alt for voldsomme og ikke give den ønskede forandring.

Og det er præcis her koblingen mellem min interesse for stjernerne og juraen/forretningsmæssig rådgivning mødes, og ikke mindst ønsket om at hjælpe større eller mindre selvstændige til større indre autoritet. At lytte mere på deres intuition, og kunne lære at skelne den fra frygt eller ego der taler. At skelne mellem hvornår det er tid til at lytte på andre, og hvornår det er tid til at lytte mere på sig selv. Og ikke mindst at få dig selv, dine værdier og din integritet med i alt hvad du gør, både i de kontrakter du indgår, de produkter du har, og de mennesker du vælger at ansætte, så du kan drive den forretning du drømmer om.

Hvis du har gjort som der står i alle bøgerne, eller bliver sagt på alle onlinekurserne, og fulgt rådene fra alle dem, du er i netværk med, og du stadig ikke sælger, eller opnår det du ønsker, så sidder splinten nok et andet sted. Og der vil jeg vove den påstand, at min værktøjskasse er lidt større end den sædvanlige, når vi skal finde den splint og ikke mindst trække den ud.

Udover almindelig juridisk rådgivning i forhold til kontrakter og samarbejder tilbyder jeg derfor også mentor forløb, og naturligvis også – hvis du er blevet rigtig nysgerrig – at lægge et horoskop for dig, for at se, om der kunne være en anden måde at anskue udfordringen - og ikke mindst løsningen på udfordringen - på og derudfra lægge en forretningsmæssig eller juridisk strategi for udfordringen.

Tak fordi du læste med helt hertil.

/Pernille