Mine kunder er alle selvstændige, og det er et privilegium at få lov at være en del af af den proces, der gør kunderne i stand til at udleve deres drømme. 

Det stiller samtidig store krav til mig som rådgiver, da jeg skal kunne sætte mig ind i, hvor meget - der som oftest - er på spil, når man tør tage skridtet og udleve sin drøm. Det kræver forståelse for, at der nogle gange er behov for, at tingene skal løses i højt tempo, eller at der kan tages hensyn til, mine kunder ofte har mange kasketter på i det daglige.

"Uden kunder har man ikke en virksomhed, der har man kun en hobby". 

Benny Walsøe, Direktør i Walsøe Plast Montage
"Det gav et godt resultat at have dig med ind over, og med god sparring undervejs, så det har været et samarbejde, der har overgået mine bedste forhåbninger, og ser frem til næste gang, jeg har brug for din ekspertise."

Søren Nielsen, Direktør i ERNIT, www.Ernit.com
”Pernille er ikke blot en advokat. Hun er en sparringspartner, som jeg har haft stor glæde af hos ERNIT. Hun har hjulpet os igennem en kapitalforhøjelse med både danske og udenlandske investorer, store samarbejdsaftaler med internationale kunder og meget mere. Altid er det sket hurtigt og effektivt – og så er hun bare et behageligt menneske at arbejde sammen med."

Tina Tronborg Winther - ejer af Mamaprofylax, www.mamaprofylax.dk
"Jeg kan varmt anbefale Pernille. Jeg har været tilfreds fra start til slut. Pernille har været hurtig til at svare og har en god evne til at forklare svær juridisk stof, så det bliver forståeligt. Mine varmeste anbefalinger herfra."

Henrik Vincentz, direktør og partner i The Life with Diabetes ApS, www.thelifewithdiabetes.com
"On several occasions, I have had the pleasure of working close with Pernille Ørskov on legal matters . Although always extremely competent, Pernille has the unique skill of making legal terms, procedures, and formal contracts appear easy to understand and to the point. Her services have always been right on time and flawless. I would recommend Pernille to anyone who requires highly skilled advise on legal matters."

Rasmus Fincke, direktør Omnigame ApS
"Pernille har hjulpet os med flere ting i forbindelse med en ret kompliceret upstart af et online kasino med mange forskellige investorer og ejere. Pernille har til hver en tid været yderst professionel og er lynhurtig til at svare og kommunikere generelt. Vi er med andre ord meget glad for hendes services og vi forventer at hun vil være tilknyttet vores projekt mange år fremover. Vores varmeste anbefalinger herfra."

Stig Brammer Knudsen, direktør og medejer af Sanimaid ApS , www.sanimaid.dk
"Sanimaid ApS er et nystartet selskab som har erhvervet salgsrettighederne til et nyt patenteret produkt. Vi havde mange bolde i luften, da selskabet består af 6 investorer, som skulle blive enige om vores indbyrdes  vilkår og samarbejdsform. Der skulle også indgås en licensaftale omkring patent rettighederne, samt vedtægter, forretningsorden og en direktørkontrakt, baseret på at det er en iværksættervirksomhed. Pernille var virkelig en god og kompetent rådgiver og sparringspartner igennem dette forløb på disse meget forskelligartede aftaler. Vi fik alle aftaler på plads og til alles tilfredshed og kan kun varmt anbefale Pernille."

Søren Lohmann, konsulent ledelses- og læringsinspirator
"Pernille gav mig på et 2-timers møde lige præcis den rådgivning, jeg havde brug for i min virksomhed. I forhold til mit ønske om at praktisere en korrekt håndtering af områderne intellektuelle rettigheder og internationale copyright-forhold ydede Pernille en særdeles kompetent, konstruktiv, interesseret og behagelig rådgivning."