BUSINESS SOUL MENTORING

TIL HVEM?

HVEM ER JEG?

HVORDAN FOREGÅR DET?HVAD ER PRISEN?

I et business soul mentoring forløb hos mig, får du den sparring, som du f.eks. ville opnå med et advisory board, men hvor ikke kun din virksomhed, men også du er i fokus, for du er den og den er dig, hvert fald indtil din virksomhed har vokset sig stor. Det er en mentoring der er baseret på en spirituel tilgang og med meget konkrete værktøjer og øvelser for at skabe den virksomhed, du ønsker.

Hvis I er 2 der driver virksomhed sammen, kan et business soul mentoring forløb sagtens sammensættes herefter.

Hvornår kan business soul mentoring hjælpe?

  • Hvis du har behov for at skabe et bæredygtigt økonomisk fundament for dig og din virksomhed

  • Har behov for sparring til, hvornår og hvordan du tager din virksomhed til næste økonomiske niveau

  • Hvis du synes der er gået lidt for meget drift i din forretning, og du føler din virksomhed er stagneret eller er tvivl om, hvor du er på vej hen

  • Hvis du har udfordringer med dit salg og har svært ved at få hul igennem til kunderne.

  • Hvis du går i overvejelser om at få en partner eller ansat i din virksomhed eller ønsker at udvide din virksomhed fysisk

  • Hvis du går i overvejelser om at få en investor eller indgå et tættere samarbejde med en anden virksomhed

  • Hvis du ønsker viden og afklaring om, hvordan jura og kontrakter kan styrke din virksomhed og dens værdi

  • Hvis du har behov for en værdi afklaring ift., hvad du og din virksomhed står for

  • Hvis du overvejer at gå i en helt ny retning i forhold til produkter, eller at stoppe med at sælge ydelser/en produktlinje


For mig skal det at drive virksomhed ske med både hjerne og hjerte, for først når vi har både et solidt forretningsfundament og vores sjæl med i det, kan vores virksomhed for alvor blomstre,

 Med min baggrund som advokat i 13 år, og som iværksætter gennem de sidste 4 år har jeg konkret erfaring med hele det forretningsmæssige og økonomiske fundament for at drive virksomhed, skridtet ud i at springe ud som selvstændig, partnerskaber, investorer, rejsen som selvstændig, økonomi og skalering, konfliktløsning og mange andre af de faser man gennemgår på rejsen som selvstændig og menneske med opbygning af en virksomhed.

Jeg har været del af mange processer omkring både køb, salg og investering i virksomheder og kan give den nødvendige forretningsmæssige faglige sparring samt den personlige sparring der er behov for i den proces.

Derudover har jeg et stort erhvervsnetværk at trække på, som kan bringe dig videre på din virksomhedsrejse og ud i verden, hvis der er behov for det.

 Den spirituelle tilgang baserer sig på min astrologiske og clairvoyante viden, som vil blive inddraget i sessionen efter behov og ønske. Den kan du læse mere om her Sammen finder vi den vej, som kan skabe det bedst mulige fundament for at udnytte hele dit potentiale, dine evner og dit livsformål.


Min tilgang er ærlig, autentisk, konkret og klar, baseret på empati og ønsket om, du ser og udvikler dine egne styrker, så de kan udnyttes bedst muligt i forbindelse med opbygningen af din virksomhed. Vi vil alt efter dit ønske, have et særligt tema for hver session, der skal bringe dig hele vejen rundt om din virksomhed og dig.

 Sessionerne er af 1 times varighed enten ved et fysisk møde i København, telefon eller via Skype, og er baseret på dialog med udgangspunkt i dine aktuelle udfordringer, hvor vi i fællesskab fastlægger et mål for mentorforløbet.

 
1 session 3.000 inkl. moms

3 sessioner 7.500 inkl. moms (du sparer kr. 1.500)

 Forløb over 6 måneder 15.000 inkl. moms (du sparer minimum kr. 3.000)

 Forløb over 12 måneder – fra 30.000 inkl. moms (du sparer minimum kr. 6.000)

Sessionerne skal være anvendt inden for 12 måneder fra købet. Rådgivnings forløbet vil blive tilrettelagt indholdsmæssigt således, at du så vidt muligt har fradragsret for udgiften, idet garanti herfor dog kun kan gives ved indhentelse af bindende svar fra SKAT.