Jeg tror på, at man godt kan være en erfaren erhvervsadvokat, der har håndteret sager med trecifrede millionbeløb og samtidig have en koral farvet hjemmeside. Jeg tror på, at det at være en dygtig jurist og blive taget seriøst, ikke behøver at blive pakket ind i jakkesæt eller billeder af kontorbygninger med glasfacader. Og ikke mindst så tror jeg på, at verden bliver et bedre sted, hvis vi bygger bro mellem verdener og brancher, og vi rummer og påskønner de kvaliteter vores forskellige nuancer og kompetencer bidrager med. 

Jeg vil helst møde verden med integritet, autencitet og en god portion selvindsigt og humor, og så er jeg vild med stjerner, lidt af en juranørd og mor til en dreng på 9. 

MIN HISTORIE

Jeg er uddannet advokat og arbejdede som erhvervsadvokat med kontrakter, køb og salg af virksomheder og store retssager i knap 9 år, indtil jeg i foråret 2014 kunne mærke, at et liv som karriere advokat i en stor advokatvirksomhed alligevel ikke var mig, selvom det havde været drømmen, siden jeg startede med at læse jura.

Tempoet, arbejdstiderne og vilkårene var, uanset hvor meget jeg forsøgte, ikke forenlige med at være den mor, jeg gerne ville være, og i det hele taget at være det menneske jeg gerne ville være, med de værdier jeg har. Jeg tog derfor springet og sagde op, uden at have et andet job og uden andre planer, end at leve af min opsparing, rejse og nyde at have en masse tid sammen med min søn. 

Der gik dog ikke mere end et par måneder, før både tidligere kunder og min tidligere arbejdsgiver ringede og spurgte, om jeg kunne hjælpe. Og da jeg tænkte, at det var et meget godt sted at starte, indtil jeg fandt ud af, hvad jeg så skulle, oprettede jeg et CVR-nr. Efter et par måneder gik det op for mig, at det med at være selvstændig, måske var netop det, jeg aldrig havde vidst, jeg drømte om, og dermed var CAPLIBRA og fundamentet for at skabe mit drømmeliv skabt.

Mit ønske med virksomheden, har altid været at rådgive og levere advokatydelser på en ny måde. For advokatrådgivning er så meget mere end at sende et dokument eller føre en retssag. Det er at give folk tryghed, ro og en følelse af at stå stærkt. For mig er det vigtigste, at rådgivningen er helhedsorienteret, balanceret og stræber mod at skabe det stærkeste fundament for din virksomhed. Rådgivning skal føles som konkrete, brugbare værktøjer, der kan få alt det komplekse til at blive simpelt, og som så vidt muligt kan løse eventuelle konflikter, før de optrappes. 

Som selvstændig har min største aha-oplevelse været, hvor vild en rejse udi personlig udvikling, det at blive selvstændig, er. Der er en masse frygt der skal slippes, en masse indbildte begrænsninger der skal nedbrydes, og en masse nye skills der skal læres. Og der skal dykkes dybt i en masse tanker, følelser, mønstre og overbevisninger. Derfor har min erfaringer som selvstændig også givet mig en helt ny indsigt og en anden bevidsthed, og tro på det der er større end os selv, hvilket jeg slet ikke kan lade være med at tage med i min rådgivning. Derfor yder jeg også personlig rådgivning og vejledning, og det kan du læse meget mere om her

For mig er den bedste dag, hvis mine kunder, efter en rådgivning, føler sig trygge, fyldt med selvtillid og gå-på mod, og har haft oplevelsen af, at det, vi talte om, var langt mindre farligt og kompliceret, end de troede. Og hvis de så har hygget sig imens, lært lidt undervejs og måske endda har en følelse af at have nydt at få styr på juraen, så kan jeg ikke ønske mig mere.

Derfor har jeg valgt kun at rådgive nystartede virksomheder og mindre selvstændige, da jeg oplever, at det er her min hjælp rækker længst. Og det er her jeg kan støtte, hjælpe og heppe på dig, så det gør en forskel. 

 

Jeg bliver dog nok altid en, der favner bredt, hvad angår interesser, og derfor kan du læse meget mere om, hvad jeg også rådgiver og hjælper med her, ligesom du kan læse mere om, hvorfor jeg holder foredrag og workshops i formidling med en skuespiller her.

 

UDDANNELSE OG ERFARING

Født i 1978 i København
Studier ved McGeorge School of Law, Sacramento i 2001
Uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 2003
Advokat i 2006
Møderet for Landsret i 2009
Executive mini MBA i 2012

Herudover sidder jeg i flere advisory boards. 

Jeg er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og medlem af Advokatsamfundet.