Praktisk persondataret - eguide og webinar

ONLINE KURSUS I PARAKTISK PERSONDATARET (1).png
ONLINE KURSUS I PARAKTISK PERSONDATARET (1).png

Praktisk persondataret - eguide og webinar

2,500.00

Pris 2.500 kr. ekskl. moms.

Er du freelancer, soloselvstændig eller mindre iværksætter der leverer services eller produkter, og ønsker du at vide, hvordan du rent praktisk skal omsætte reglerne til nye gode vaner i din forretning, så er dette kursus skræddersyet til dig. Kurset består af en praktisk e-guide, et webinar af ca. 2 timers varighed samt ubegrænset medlemsskab af en lukket facebook gruppe, hvor man kan sparre med hinanden, udveksle idéer til håndtering af reglerne, og hvor jeg ugentligt vil besvare spørgsmål om persondataret. Desuden er der i gruppen uploaded tjeklister og hjælpe dokumenter til brug for opfyldelse af persondatareglerne i din virksomhed

Add To Cart

Den nye persondataforordning er gældende fra 25. maj 2018. Forordningen strammer op på kravene til vores allesammens håndtering af personlige oplysninger og giver mulighed for langt højere bøder.

E-guiden og online kurset er skræddersyet til freelancere, soloselvstændige eller mindre iværksætter der leverer services eller produkter, og hjælper med at forstå, hvordan man rent praktisk skal omsætte reglerne til nye gode vaner i en lille forretning,

Kurset består af en praktisk e-guide, et webinar af 2 timers varighed samt ubegrænset medlemsskab af en lukket facebook gruppe, hvor man kan sparre med hinanden, udveksle idéer til håndtering af reglerne, og hvor jeg ugentligt vil besvare spørgsmål om persondataret.

Er du i tvivl om, hvilke aftaler du skal have på plads, hvilke interne processer du skal have gennemgået, selvom du kun er en mindre enkeltmandsvirksomhed, og hvornår du egentlig behandler data omfattet af reglerne, så er dette kursus for dig. Der er fokus på det praktiske og at gøre det så enkelt og simpelt så muligt at overholde de nye regler, for at etablere nye gode vaner omkring vores alle sammens håndtering af personlige oplysninger. 

PRAKTISK INFO  - DET FÅR DU:
Du modtager e-guiden med en praktisk let forståelige gennemgang af reglerne samtidig med købet.

Samtidig vil du modtage et link til webinaret samt en invitation til en lukket facebook gruppeFacebook gruppen er du medlem af så længe du ønsker, og er tænkt som et forum hvor du kan sparre, stille spørgsmål og erfaringer kan udveksles, udelukkende vedrørende håndtering af persondata i mindre virksomheder. Jeg vil ugentligt besvare spørgsmål i gruppen.
Desuden er der i facebook gruppen uploaded tjekliste og hjælpe dokumenter til brug for overholdelse af persondatareglerne.