Har du aldrig haft behov for juridisk rådgivning før, og er du måske egentlig i tvivl om, hvornår sådan en som jeg kan bruges - så læs mere her.
 


Hvad har du brug for hjælp til?

 

 

 

 


Er du selvstændig, freelancer, iværksætter, del af et start-up, og er du lige startet op eller har været i gang i 2-5 år? Så er du kommet til det rette sted.

Mine kunder kommer fra alle typer af brancher, alt lige fra tech start-ups til management konsulenter, til selvstændige jordemødre, for uanset hvad du beskæftiger dig med, så vil en del jura være den samme. Din fordel er, at jeg ofte vil have arbejdet med nogen i samme branche, så jeg har tit et forhåndskendskab til din branche, både i forhold til aftalevilkår men også i forhold til netværk.Det jeg kan hjælpe med, kan deles op i 3 grupper:

- Opstart, dvs. etablering af din virksomhed, stiftelse af et ApS eller et IVS, etablering af holdingselskaber, indgåelse af ejeraftaler og partnerskaber,

- Løbende rådgivning, dvs. dine kundeaftaler, samarbejdsaftaler, ansættelsesaftaler, mindre lejekontrakter, behov for hjælp til forhandling, hvad der gælder når du markedsfører dig, og hvordan du skal passe på dine kunders personlige data,

- Lån og kapital fra investorer til din virksomhed, både private investorer og fonde/venture kapital, herunder rådgivning om crowdfunding, investerings- eller låneaftaler både for, kapitalforhøjelser, warrantprogrammer m.v.

Jeg har en solid og lang erfaring inden for disse områder, men påstår langt fra, jeg kan det hele i dybden. Vurderer jeg, at du har behov for en specialist inden for et felt, henviser jeg med det samme til en af mine dygtige samarbejdspartnere. Det samme gælder, hvis du har en retssag.